Udruga „Radost“ ugostila Ozljane

U nedjelju, 31.05.2015., članove udruge Radost  posjetili su korisnici Centra za rehabilitaciju „Ozalj„  u pratnji voditeljica Jadranke Bencun i Ljiljane Željko . Uspješan je to dio tima koji skrbi i pruža usluge djeci, mladeži i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama na području Karlovačke županije.

„Dan je proletio u  razgledavanju grada i prostora udruge, posjetu crkvi Sv. Križa, te Ivaninoj kući bajke. Neki su već bili u našem gradu, a neki su po prvi puta došli te se oduševili ljepotom našeg grada. U maniri dobrih domaćina članovi udruge posjetiteljima su osigurali okrijepu i ručak. Ovo prekrasno  druženje bilo  je prožeto radošću i veseljem, a rezultiralo je sklapanjem  novih prijateljstava.

Gosti su našim članovima uputili  pozivnicu za druženje u Karlovcu tijekom obilježavanja Dana grada Karlovca, 13. srpnja, a tom prigodom planira se i obilazak novih prostorija Centra za rehabilitaciju „Ozalj“, podružnice Karlovac. Iskreno se nadamo da će ovakvih druženja, koje su pravo osvježenje našim članovima, biti još mnogo“- rekli su nam u ogulinskoj Udruzi „Radost“ i podijelili s nama nekoliko fotografija s ovog zajedničkog druženja.

Izvor: Radio Ogulin

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.