Svetska elita planira da smanji broj stanovnika na planeti na 500 miliona tako što će ostatak pobiti

Novi svetski poredak (lat. Novus Ordo Mundi; engl. New World Order dnosi na plan moćne i tajanstvene organizacije. Najčešće se odnosi na iluminate i na kovanje zavere prema konačnoj svetskoj dominaciji preko autonomne svetske vlade, koja će zameniti suverenost država i doneti drukčiju deobu vlasti u borbi za svetsku vlast.

U novom svetskom poretku, mnogi značajni događaji su prouzrokvani od strane vrlo moćne organizacije. U ovom slučaju, istorijski i tekući događaji mogu se još razumeti kao aktuelna zavera u vladavini svetom, koja se ostvaruje preko kombinacije politike, finansija, socijalnog inženjeringa, kontrole uma i propagande kulture straha.

ova organizacija je pomogla, možda i izazvala da se dogode Prvi i Drugi svjetski rat, Vijetnamski rat, napade 11. septembra 2001. i rat protiv terorizma.

Prema teoriji, ona takođe ima odlučujući uticaj na svetsku privredu i namerno uzrokuje inflacije i krize. Prema ovoj teoriji, tajni agenti koji rade za novi svjetski poredak nalaze se na visokim položajima u vladi i industriji. Takođe, pod svojom kontrolom imaju uticajne medije, koji imaju zadatak da drže ljude u neznanju.

eoretičari takođe smatraju da novi svetski poredak takođe ima pod kontrolom međunarodne i globalne organizacije poput Evropske unije, Ujedinjenih nacija, Svetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i predložene Severnoameričke monetarne unije.

U teoriji, ova organizacija zaverenika želi doći do jedne svetske valute i jedne svetske vlade. Neki teoretičari zavere tvrde da ljudima žele usaditi RFID čipove u sklopu kontrole, ili čak veštački smanjiti ljudsku populaciju.

U nekim teorijama takođe se navodi da su u novi svetski poredak uključena i druga tajna društva, kao što su masoni.

Izvor: Youtube

Facebook komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.