SDSS donio odluku: Kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine – Neven Ivošević

Samostalna demokratska srpska stranka, Gradska organizacija u Ogulinu na sjednici Izvršnog odbora Gradske organizacije jednoglasnom odlukom donijela je odluku da kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine bude Neven Ivošević.

Neven Ivošević po zanimanju je magistar inženjer elektrotehnike zaposlen na mjestu tehničkog direktora u tvrtki Pružne građevine d.o.o. u sastavu Hrvatskih željeznica. Neven Ivošević je istaknuti član srpske zajednice u Ogulina kao jedan od osnivača Pododbora SKD Prosvjete u Ogulinu i predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulina u jednom mandatu. Neven Ivošević je aktivni član SDSS-a preko deset godina te je trenutno potpredsjednik Gradske organizacije SDSS-a grada Ogulina i potpredsjednik Županijske organizacije SDSS-a  Karlovačke županije.

Županijska organizacija SDSS-a za zamjenika župana Karlovačke županije iz redova srpske nacionalne manjine kandidirala je Mirka Martinovića, diplomiranog ekonomistu iz Vojnića zaposlenog na mjestu pročelnika jedinstvenog upravnog odjela u općini Krnjak.

Na predstavljanju kandidata SDSS-a za nadolazeće izbore u Drežnici uz navedene kandidate prisustvovali su saborski zastupnik SDSS-a prof.dr. Milorad Pupovac, predsjednik županijske organizacije SDSS-a Dejan MIhajlović i predsjednik Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu Neven Vujnović.

SDSS će na nadolazećim lokalnim izborima uz navedene kandidate imati i liste za izbor članova Gradskog vijeća grada Ogulina i svoje kandidate za članova županijske skupštine Karlovačke županije na zajedničkoj listi s HNS-om Karlovačke županije.

Facebook komentari