Ponude za vas…

unikat-web

Unikatni dizajn —> idealan za male ili velike firme, obrte ili bilo koji oblik poslovanja, reklamiranje proizvoda, te informiranje javnosti. Pokazao se kao odličan izbor za općine, gradove, županije te za reklamiranje vaše političke stranke, udruge ili zajednice.

– Najveća prednost unikatnog dizajna je mogućnost približavanja i dočaravanja  jedinstvenosti nekog krajolika, predmeta, poslovanja ili proizvoda koja se želi istaknuti ciljanoj skupini posjetitelja, te im na taj način omogućiti lijepu vizualnu i sadržajnu harmoniju, kako bi im boravak na stranici bio što ugodniji, te svojom dinamikom i širokim spektrom mogućnosti pružio kvaltetu pronalaska ciljanih sadržaja, te svakako i mogućnost reklamiranja koja nije nužno već ovisi od vaših interesa.

Ovo je danas najrašireniji oblik dizajna i svakako još, dugo, dugo će se držati na zlatnom pobjedničkom tronu kao odabir sa kojim se sigurno ne može pogriješiti.

  1. Unikatni dizajn – 2800kn
  2. Autorski ugovor za održavanje na 12 mjeseci – 500kn mjesečno (ažuriranje sadržaja na web  stranici  1 sat dnevno)
  3. Izlazak na teren i fotografiranje materijala – ovisno o količini materijala i udaljenosti

Cijena: 2700kn +500kn mjesečno 12 mjeseci

 

design

Responsive dizajn —> gledajući budućnost možemo svakako reći da resposive dizajn upravo tamo pripada. Njegove odlike su jednostavnost,  praktičnost i najvažnije prilagodljivost. Prateći današnji trend i razvojom velikih broja uređaja različitih veličina zaslona  kao što su mobiteli, tableti, laptopi, jednostavno se nametnula potreba za dizajnom koji će se prilagođavati svakom od njih. Ako želite pratiti trend i biti korak ispred u vašem poslovanju, svakako onda je ovo dizajn za vas…

Responsive dizajn preporučujem za sve vrste poslovanja, reklamiranja kao i informativnih stranica gdje se glavni akcenat stavlja na sadržaj, proizvod ili uslugu…

Cijena: 4000kn +500kn mjesečno 12 mjeseci

Facebook komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.