‘NIJE SE UBIO’ Dok je ostatak svijeta gladovao i liječio rane zbog njega, on je živio u luksuzu?!

Apr. 30, 1945 - Berlin, Germany - Dead ADOLF HITLER after he had shot himself and died in the bunker of Reichskanzlei. This photo is said to be a fake propaganda device formulated by the Soviet's Red Army. Adolf Hitler was the Fuhrer and Reichskanzler of Germany from 1933 to his death. He was leader of the National Socialist German Workers Party (NSDAP), better known as the Nazi Party., Image: 210135102, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Teorija o lažiranju Hitlerovog samoubojstva nisu ništa novo, no jedan istražitelj sada tvrdi kako ima dokaze da je nacistički krvnik duboku starost doživio na Kanarskim otocima.

Dobivši uvid u nikad ranije viđene dokumente, bivši UN-ov istražitelj John Cencich, zaključio je kako Adolf Hitler nije ubio sebe i svoju družicu Evu Braun u ratnom bunkeru u okupiranom Berlinu. Upravo suprotno, Cencich, koji istraživao i ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije, tvrdi da je nacistički krvnik živio luksuznim životom na pješčanim plažama Tenerifa.

Cencich kaže kako postoji nekoliko dokaza da je Hitler lažirao svoju smrt, između ostalog i činjenica da je tijelo koje su Rusi snimili kao njegovo, zapravo bilo 15 cm niže od Hitlera.

‘Znamo da su i on i Eva Braun imali dvojnike. Kada bi netko htio iscenirati mjesto samoubojstva, to bi bio savršen način. Opće prihvaćena istina prema kojoj su njih dvoje skončali u bunkeru je vrlo upitna’, smatra Cencich.

Također, Hitlerovo tijelo nestalo je, prema nekim informacijama je spaljeno, prije no što su ga američke i britanske vlasti mogle pregledati. Tadašnji šef FBI-a, J. Edgar Hoover, i sam je rekao kako ne postoje dokazi da je Adolf Hitler mrtav.

Na temelju takvih indicija, Cenich je zajedno s još nekim veteranima obavještajnih službi otkrio mrežu tunela koji su vodili prema berlinskom aerodromu Tempelhof, odakle sumnjaju da je Hitler odletio u Španjolsku, a potom na Kanarske otoke. Od tamo je navodno krenuo u Argentinu gdje se susreo s bogatim prijateljima i poznanicima. Živio je u luksuznom naselju cijelo vrijeme planirajući svoj povratak u Europu.

Facebook komentari