Marina Novaković: ” Ogulinska bolnica mora opstati, a na ovako velikom području moraju biti dvije bolnice”

Ogulinska bolnica mora opstati, a na ovako velikom području moraju biti dvije bolnice, poručila je iz Ogulina kandidatkinja HNS-a za karlovačku županicu Marina Novaković Matanić.- Kao županica neću dozvoliti da građani ostanu bez odgovarajuće zdravstvene skrbi. Dapače, ja Ogulinsku bolnicu vidim kao i podlogu za razvijanje medicinskog turizma, rekla je.

-Što se tiče Bjelolasice, za koju se zadnjih par godina vidi da država nema intencije ulagati, založit ću se da se ona vrati u vlasništvo grada ili Karlovačke županije jer mi rješenje za Bjelolasicu imamo.

-Na kraju mogu samo reći da nakon 25 godina vladavine HDZ, Karlovačka županija zaslužuje bolje, a to sigurno neće napraviti Damir Jelić koji je bio tri mandata gradonačelnik grada Karlovca i samo je vratio grad par koraka unatrag, a ne stvorio perspektivan grad. Ja sa svojim timom imam plan za Karlovačku županiju što ću i dokazati, a isto tako promjene su moguće na bolje i te promjene će krenuti od nas, rekla je Novaković Matanić.

Rekla je i da će raditi na tome da se što prije otvori Centar kompetencije za unapređenje kvalitete u drvnoj industriji, projektni ured županije za EU fondove,ali i da se radi na međuregionalnom planu gospodarenja šumama, kao i na tome da naši gradovi dobe međunarodni certifikat gradova s povoljnom poduzetničkom klimom.

Izrazila je i žaljenje što se u politici nalaze ljudi poput vijećnika koji je nedavno pritvoren zbog kaznenog djela mamljenja djece za spolne potrebe.

Facebook komentari