Malogospojinska događanja u Drežnici 2017.

Dana 16.09.2017. održan je tradicionalni Malogospojinski nogometni turnir u Drežnici. Učestvovale su ekipe iz Drežnice, Jasenka i Rijeke. Iako je kiša padalo gotovo cijeli dan svi nogometaši su po kiši i teškom terenu hrabro odigrali i održali ovaj turnir. Najuporniji u ovome bili su Riječni.

Prvo mjesto osvojila je ekipa iz Jasenka. Pored ekipnih pehara dodijeljeni su i pehari za najboljeg strijelca i najboljeg golmana.

Nakon turnira priređeno je posluženje u Lovačkoj kući lovačkog društva ”KUNA” Drežnica koje su upriličili BUKVA COMMERCIUM d.o.o i ostali donatori.

Voditelj turnira bio je Đorđe Tomić. U tku ovog dana Drežnicu je posjetio saborski zastupnik dr. Milorad Pupovac sa suradnicima; dožupanom Karlovačke županije g. Mirkom Martinovićem i dogradonačelnikom Grada Ogulina g. Nevenom Ivoševićem, Obišli su Crkvu Rođenja Presvete Bogorodice i PILANU u Drežnici. Razgovarali su sa predstavnicima Drtežnice i Jasenka.

Na Malu Gospojinu 21.09.2017. služena je Sveta liturgija, a gosti slave bili su pored ostalih dožupan Karlovačke županije g. Mirko Martinović i dogradonačelnik grada Ogulina g. Neven Ivošević.

Facebook komentari