Demokratski savez Srba usvojio je Odluku o kandidatima za zamjenika župana Karlovačke županije i zamjenika gradonačelnika Ogulina

Demokratski savez Srba usvojio je Odluku o kandidatima za zamjenika župana Karlovačke županije i zamjenika gradonačelnika Ogulina.

Aktualni zamjenik župana Siniša Ljubojević, rođen 1979.g. kandidat je DSS-a za zamjenika župana Karlovačke županije na lokalnim izborima. Siniša Ljubojević završio je stručni studij elektrotehnike, te je po zvanju stručni specijalist inženjer elektrotehnike. Osim što je obavljao funkciju zamjenika župana u protekle četiri godine, od 2009.-.2013. obavljao je funkciju zamjenika gradonačelnika.
Prvi predsjednik je i osnivač je SKD Prosvjeta Ogulin 2005.godine, a od 2016. predsjednik je SKD “Prosvjeta” Zagreb.

Đorđe Višnić, kandidat je DSS-a za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina, inženjer strojarstva, rođen 1967. Potpredsjednik je Gradskog odbora DSS-a Ogulin, a poteklih 10 godina aktivan u lokalnoj politici grada Ogulina.

DSS-a GO Ogulin kandidirat će listu kandidata za Gradsko vijeće grada Ogulina i listu kandidata za Županijsku skupštinu Karlovačke županije

v.r. Predsjednik
Jovica Radmanović, mag.ing.

Facebook komentari