Meni je ilo super u beču, sječam se svi su dobili karticu za sobu, a ja , jovan i lazo smo dobili jediini ključ , i sada mi mislili ajime sigurno smo dobili neku šupu kada smo dobili ključ svi su dobili kartice moderne a mi jedini ključ sigurno nisu imali više elitnih soba... kad mi otključali a ono čoviječe apartman i to samo takav....na zidu iznad kreveta stoji velika slika Pikasa.... televizija linija mini bar ....sobni bicikl koji smo uspjeli pokvariti...ja sam se probao voziti i zapeo sam nogom i isčupao sam neke kablove koji su bili spojeni na digitalnin sat bicikla... joj kada se sjetim kako je bilo lijepo....imali smo i šank sa visećim stolicama...stvarno sam se tada osjećao kao da sam u predsjedničkom apartmanu to je doživljaj koji se doživljava rijetko u životu....poslije smo otišli do grada da kupimo par pivi i sjećam se kum Lazo je opsovamo čovjeku na kiosku (neću sada reći što) kada čovijek se nasmiješi i kaže prodavaču ''brzo daj im svakome nekoliko pivi'', a još fascinantnije mi je bilo kada smo išli kupiti cigarete ....paz šetamo gradom i nigdje žive duže ...ispred nas veliko raskršće sa semaforima i nailazi jedan čovijek na zebru i čeka da mu se upali zeleno svijetlo...kad odnekud izleti ogroman štakor

i napadne čovijeka i grize ga za hlače ...i kad se napokon upali zeleno štakor pređe cestu a čovijek ode na drugu stranu....stvarno nisam mogao vjerovati da se tako nešto može vidjeti u Beču genijalno...