| Autor/ica |
Poruka |
|
Trbovićk@
|
Naslov: Ljubav Postano: pon lis 13, 2008 7:30 pm |
|
|
Dobro oce meni netko objasnit sto je to ljubav???Svi govore da je to nasto najljepše kad se zaljubis,itd...itd...Da ako je ta ljubav uzvraćena!! A ako nije???? gdje onda nestaju sve priče...ideali i ostale iluzije...NEMA.... onda oni koji su pričali sve naj naj o ljubavi nemaju odgovore,,,.....Jel tako? pa je naravno da je.... Tesko je u danasnje vrijeme govoriti o ljubavi jer se to sve svelo na one najružnije dijelove te čarobne riječi.... 
|
|
 |
|
 |
|
jovan
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: pon lis 13, 2008 7:54 pm |
|
|
to je tzv.smjesa sa malo sreće i malo bola sto bi rekli srbijanci bre. Drugačije bi bilo sve idila posuta zlatnom prašinom što bi reka naš Đorđe Petrović. Ljepi pozdrav iz Jasenka. Jesu pobrali krumpjer u Trbovićima? 
|
|
 |
|
 |
|
Trbovićk@
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: uto lis 14, 2008 7:08 pm |
|
|
|
oh ma već odavno jovane! kako je beba?? ma da, malo vise bola ja bih rekla.....nije sad da ja tu fantaziram nešto,i nije da ne vjerujem u ljubav....ali ipak.....kad se jednom zeznes( da ne psujem sad tu)....zeznut si zauvijek...
|
|
 |
|
 |
|
admin
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: sri lis 15, 2008 7:30 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Evo i ja bi nešto rekao što se tiče ljubavi....za mene ljubav je nešto prelijepo ali isto tako i jako bolno....naravno prva faza je zaljubljenost ..to su oni leptirići u trbuhu i trnci kada se približavaš toj osobi .... pa kada si kod kuće ne možeš da ne prestaneš misliti na tu osobu i maštati o tome kako ste zajedno....zatim ta faza traje ovisi kako kod koga kod mene je je dosta dugo ali kod nekih sam čuo da traje i dosta malo po 4-5 mjeseci (kod mene je čak i preko 2 godine  ) a onda dolazi pravo suočavanje ...pogledaš toj osobi u oči i zapitaš se da li to zaista želim da li želim sa tom osobom provesti život ....počnu se postavljati mnoga pitanja pogotovo ako si kao ja u dugoj vezi.... toliko je događaja suza i smjeha zajednički provedeno da jednostavno ta osoba postane dio tebe ....tada više sve manje radite gluposti koje radite inače samo kao zaljubljeni počnete funkcionirati kao ozbiljni par i po meni to je onda nešto najljepoše...jer kada si zaljblje uopće nisi svoj činiš stvari koje ne imsliš i razno razne ludosti, ali po tome je ta zaljubljenost speifična....zatto kada zaljubljenost prođe onda se zapravo vidi da li ti ta osoba odgovara ....ja bi rekao da samo ta veza između cura i dečka pređe u jednu drugu fazu koja je na svoj način isto prelijepa....naravno da ima trzavica i problemčića ali nema cura i dečaka koji nemaju takbih problema ....ali ja volim svoju curu sa svim njenim vrlinama i manama jer mi se i njene mane sviđaju koliko mi god idu na živce zato nekad mislim da kada ljudi ostavljaju cure ili dečke donose odluke prebrzo i kasnije žale cijeli život....ako voliš osobu budi spreman podnesti i određenu žrtvu....ali samo ako je ta osoba vrijedna toga ako vidiš da je nekao obična sklatežina onda bolje ni ne započinjati takvu vezu....evo još bi ja puno toga imao ovdje reće i ali eto moje razmišljanje u kratko pozdrav Ančica, pozdrav od admina!
 |
|
 |
|
Trbovićk@
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: sri lis 15, 2008 6:44 pm |
|
|
Ma da...znam znam...a dobro ajde,nadam se da će i meni jednom doci princ na bijelom konju iako najčesce dode konj u bijelom BMW-u...iako kad bolje razmislim nije ni to loše...he he 
|
|
 |
|
 |
|
jovan
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: sri lis 15, 2008 10:00 pm |
|
|
Bebica je odlično, voli se nosati pa je nosamo po kući tamo,vamo. Slatkiš je mali. Kada smo već kod bebice, plod jedne ljubavi su djeca eto. Pa kada imaš djete onda se život malo promjeni a prije toga se puno puta promjeni(veza,brak itd.), no najvažnije je sazrijeti a to ide polako i ne treba žuriti. Čovjek osjeti kada je spreman za nešto. E tako ljubav se isto mjenja što kaže moj burazer,to ide sa godinama, a u ovom slučaju godine su tjesno vezane za iskustvo pa tako što smo stariji imamo i više iskustva, ozbiljniji smo a i svjet tj. ljude doživljavamo na drugi način tako i naši odnosi se mjenjaju a da toga nismo ni svjesni i samo odjedamput primjetimo da smo već ljudi, i da vrijeme leti. Svi smo mi još u nekoj fazi upoznavanja života i mogu reći da je život zaista ljep. Svaki čovjek ima par ispod sunca samo ga treba naći a po mom skromnom mišljenju bitno je da se ljudi razumiju tj. da pričaju istim jezikom. Nekada zaljubljenost odvede čovjeka u pogrešnom pravcu pa čovjek kada se otrijezni od nje shvati da je njegova draga japanac i da se ne razumiju...ta zaljubljenost zna imati baš crni humor  Ne mora to uvjek biti zaljubljenost može biti i ljepota, čovjek je biće kojeg privlači spoljašnja ljepota i onda shvati da ipak nije to ono što je tražio.. A kada nađe nekoga skim može sve podjeliti ko će biti tu i u dobru i zlu onda je to nešto najljepše što se može dogoditi i ljepše od bilo čega i bilo koga.  Eto toliko od mene. Šta ima novog u Zg?
|
|
 |
|
 |
|
admin
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: čet lis 16, 2008 2:31 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Trbovićk@ je napisao/la: Ma da...znam znam...a dobro ajde,nadam se da će i meni jednom doci princ na bijelom konju iako najčesce dode konj u bijelom BMW-u...iako kad bolje razmislim nije ni to loše...he he  Da to si dobro rekla danas je princ na bijelom konju zamijenjen za frajerom u BMW-u koji da mu nije njegovog tatice i mamice nebi nikad imao a frajer se kao fol pravi pogleadjte cure koji auto iimam a još kad čujete muziku  past ćete na dupe, i onda se provozate i skužite da taj frajer ne zna o ničemu pričato nego samo o glupostima koje nebi bile zanimljive ni maloj djeci zato bolje golub u ruci nego vrabac na grani ili u prevodu bolje pravi dečko sa fićom nego leventa sa BMW-om zar ne....?
 |
|
 |
|
malena20
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: čet lis 16, 2008 6:41 pm |
|
|
E SEKICE MOJA JA TI MISLIM DA TI JE LJUBAV NEŠTO NEDEFINIRANO I TAKO ĆE VJEROJATNO I OSTATI..AKO U TRI GODINE LJUBAVI I DALJE JU TEŠKO OPIŠEM RIJEČIMA VJEROJATNO SE I NE MOŽE, STVAR JE OČITO U NEKIM VEĆIM OSJEĆAJIMA ALI ONIM TOLIKO VELIKIM DA SE RIJEČIMA NI NE MOGU OPISATI. 
|
|
 |
|
 |
|
admin
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: čet lis 16, 2008 7:01 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Ne bi vjerovala ali kada si dugo u vezi počneš dobivati određeno iskustvo i imam osjećaj da bi mogao o tome toliko toga reći, ali svaki je čovijek jedinka za sebe tako da moje riječi ne bi vrijedile za neku drugu osobu ali mislim da ćete se složiti svi sa time da i muškarci , a i djevojke imaju svi neke određene zajedničke osobine mislim muškarci imaju svoje a žene svoje .... 
 |
|
 |
|
bozana
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: sri pro 09, 2009 4:06 pm |
|
|
|
STA JE LJUBAV DOBRO PITANJE TEZAK ODGOVOR
moja malenkost moze samo dati savjet da netreba zivjeti u iluziji zivot je tezak i kratak i treba zivjeti po svojoj zelji a ne kako to zele drugi a ljubav je nesto prelijepo ako imas srecu da naidjes na pravu osobu inace ako je bagra kraj tebe budjenje je jako bolno ali uvijek ima dalje nikad nije kasno za ljubav moze uvijek da ti se desi pa i u starackom domu ako treba ali je bitno dozivjeti neodustati od ljubavi jer imati nekog voljenog na svojoj strani je PRAVO BOGASTVO stvari cemo nabaviti ali iskrenu ljubav paznju odanost razumijevanje necemo kupiti nigdje jer to bogastvo se ne kupuje ono se stice vremenom postovati drugu polovinu i vjerovati da ce ti se tako vratiti ako ne imao si peh IDEMO DALJE
|
|
 |
|
 |
|
admin
|
Naslov: Re: Ljubav Postano: čet pro 10, 2009 6:40 am |
|
 |
| Site Admin |